Overheidsdienstverlener maakt gebruik van BYOD

Bantoe gaat met Loadstar de wijk in

Loadstar B.V. is een bedrijf dat zich voornamelijk op overheden en zorg richt. Met haar product WijkWatcher verleent zij in diensten op het gebied van informatiemanagement. Hiervoor werken medewerkers van Loadstar vaak op locatie of samen met klanten op dezelfde systemen.

Werken met externe partners op een systeem

Loadstar heeft vaak projecten waarbij met verschillende partijen moet worden samengewerkt en dan het liefst op een systeem. Dit vergt veel technische handelingen en heeft uitdagingen op het gebied van controle en databeveiliging. Bantoe maakt het nu mogelijk om dit eenvoudig en veilig te doen.

Snel een projectorganisatie opzetten

Waarom deze keuze? “Mede door onze uitgangspunten was het bij ons niet de vraag of VDI moet worden ingezet, maar meer op welke wijze we het gaan inzetten”, aldus Rob Dieleman, directeur en eindverantwoordelijk voor de WijkWatcher projecten bij Loadstar. Vanwege het innovatieve product van Bantoe en haar kennis op het gebied van VDI, is gekozen voor Bantoe. Haar product VERDE zorgt er nu voor dat we diverse organisaties samen kunnen laten werken aan projecten op een makkelijk te beheren ICT platform.

De grootste voordelen:
  • Medewerkers werken samen met externe klanten op een gezamenlijk server;
  • Centrale controle grip op inlogmogelijkheden en policymanagement;
  • Goede beveiliging van data;
  • Hardware onafhankelijk (ook legacy apparaten blijven inzetbaar);
  • Geen compatibiliteit vraagstukken, besparing van tijd en kosten.